a
Luxon BV
Hogeweg 21
5301 LB Zaltbommel
T: 0418-510 380 E: info at luxon-erp.com KvK 24444133 BTW NL8198.94.989.B01

LinkedIn

Copyright 2016 Luxon BV.
All Rights Reserved.
 

SuccessFactors

Met SuccessFactors worden HR-ambities omgezet in resultaten.

In combinatie met best practices voor processen en content, minimaliseert Luxon investeringen en doorlooptijd. Kortom: een lage investering en snel up and running in combinatie met alle voordelen die wij u graag laten zien tijdens een persoonlijk gesprek.

Meer informatie over de modules van SuccessFactors Talentmanagement:

Employee Central

Personeelsinformatiesysteem in the cloud, waarbij de gehele personeels-administratie volledig mobiel wordt ondersteund.
Employee Central kan worden geïntegreerd met diverse salarissystemen.

Learning

Structureer uw trainingen, certificeringen, content, etc. Medewerkers kunnen op elke gewenst moment de vereiste of gewenste informatie tot zich nemen. Dit in combinatie met toetsing van de opgedane kennis en meten van de voortvloeiende prestaties.

SuccessFactors Jam

SAP Jam Features Tour.

Performance & Goals

De volgende generatie beoordelingscyclus. Stroomlijn organisatiedoelen met persoonlijke ontwikkelingsdoelen van uw medewerkers. Daag medewerkers uit en haal het beste in elkaar naar boven.

Succession & Development

Identificeer talent in combinatie met de posities binnen uw organisatie. Beantwoord vragen als; wanneer is iemand klaar voor de volgende stap? Wat zijn de mogelijkheden tot opvolging wanneer iemand zijn functie verlaat?

SuccessFactors Jam

SAP Jam for HR, Learning, and Knowledge Management.

Continuous Performance

Onderdeel van Performance & Goals, waarbij de beoordelingscyclus niet per jaar plaatsvindt, maar per afgebakend leerdoel/project.

.

Compensation

Presenterende medewerkers worden beloond op basis van hun prestaties.

Recruitment

Maximale ondersteuning van uw werving- en selectieproces. Snel en eenvoudig nieuwe vacatures op diverse websites i.c.m. een gebruiksvriendelijk Applicant Tracking System (ATS). 

Onboarding

Nieuwe medewerkers zijn reeds voor de start van hun eerste werkdag volledig “bij” met behulp van Onboarding. Hit the ground running!

Wat heeft SuccessFactors u te bieden ten aanzien van uw (organisatie)doelstellingen? Tijdens een HR inspiratiesessie zetten wij samen met u de “stip op de horizon”.

Neem nu contact met ons op voor een inspiratiesessie.

a

Projecten

a

Beheer

a

Tools